Download Mp3 Sunda Doel Sumbang

  • Doel Sumbang – Jol

Download Disini

  • Doel Sumbang – Jayagiri

Download Disini

  • Doel Sumbang – Sumedang

Download Disini

  • Doel Sumbang – Mang Darman

Download Disini

  • Doel Sumbang – Col Blem

Download Disini

  • Doel Sumbang – Bu Kate

Download Disini

  • Doel Sumbang – Duriat Madinah

Download Disini

“Kanggo doelur2 sadayana mangga rekues laguna doel sumbang (khusus Sunda) di komen…insyaAllah ku abdi di pilarian… “

About these ads

50 Komentar

  1. [...] Download Mp3 Sunda Doel Sumbang [...]

  2. kerenz

  3. Ass,punten ah bade ngiring ngarerepot.salam kenal wae kasadayana da simkuring ge asli putra majalengka.nuhun pisan

  4. kang kumplitan atuh lagu2 doel sumbang anu pikaseurien nyak!! hatur thank u… :D

  5. Punten kanu gaduh rompok, pami tiasa abdi nuhun lirik lagu “mang darman”, soalna abdi tos milarian di google gening teu mendak…Tapi eta oge pami tiasa,hehehehhe…..pami kersa di kirim kana e-mail oge teu sawios-wios…Hatur nuhun….

  6. ass, punten request lagu doel sumbang anu judulna Demi Jabar,,teras pami aya mah saurna album 2008-na tos kaluar…sok ateuh geura di upload,,,ngarah ku simkirung di enggal disedot…nuhun pisan,,,tos ah..samblekum..

  7. aya mp3 kacapi sulingan teu kang abi peryogi…hatur nuhun sateuacana…

  8. abdi nyuhungkeun lagu doel sumbang “Duriat Madinah”punten tos milarian teu acan kenging wae dina google ge….
    hatur nuhun..

  9. hatur nuhun pisan “Duriat Madinah” na tos katampi ku abdi….

  10. @agus
    sawangsulna kang…
    upami pengkolan laguna ti saha nya…???
    abdi ge nembe ngadangu…

  11. saya paling suka lagu lagu doel sumbang karena luga sundanya paling yahut biarka te saye orang betawi asli loooooh

  12. aya lagu kang doel anu indonesiana teu…??

  13. @ rida

    nu indonesia na mah ga punya uyy…

  14. iraha atuh kang aya album anyar deui

  15. bagus di tingkatkan lg lagu2 sundanya maap nya saya tebisa sunda alus maklum orang bogor hihihi mun aya mah lagu sunda nya bnyakin

  16. maksud saya di perbanyak hehehe

  17. punten kang bade nyuhunkeun lagu doel sumbang judulna ema,hatur nuhun sateuacana.

  18. Puuuuntennnn…. nepangken nami pribados rustandi ti Bandung nu kiwari ngumbara di yogyakarta. bade nyuhunken musik degung pami si akang atanapi si eteh teu ka abotan mah. margi mani asa leungiteun pribados mah ku musik+tembang degung teh, haturan kasadaya urang sunda nu aya di bumi nusantara, heug urang sasarengan ngaronjakeun budaya sunda. utmana pikeun balarea nu anom2 supados nguningakeun yen seni budaya teh saleresna mah agung nanjung tur adiluhung pikeun teu ngalunturkeun wiwaha + wibawana urang sunda. Pokona mah kedah janten maskot nu pang di pikaserab we ku seni budaya nu sanesna. pangpangna mah bilih di klaim ku bangsa deungeun. omat !! sing geten titen miara kabudayaan sunda. utamana ka para seniman ulah poho kana purwadaksina nya. hatur nuhun sateuacana+ hapunten bilih aya babasaan nu teu mernah mah, numawi pribados mah rumaos jalmi atah keneh.

  19. hoyong lagu da da da

  20. Kang, saya mampir neh,,
    saya mah bukan oRang Sunda, tapi suka ama Lagu-lagu Doel Sumbang,,,

    O iya ada Lagu yg Pangandaran, ama Edun ga ya??
    kaLo ada kasitau saya ya…..

    Makasih!!!!!!

  21. Asss..
    Punten ah nepangkeun nami abdi yendra ti batujajar bandung
    Bade nyuhunkeun laguna kang doel nu judulna Mumun,Jampe-jampe harupat
    Haturnuhun…Wassalam

  22. pengen request lagu nyi imas n jang karim dong

  23. kang, abdi teh milarian lagu doel sumbang – kaduhung tapi teu mendak wae…
    cik cobian lah abdi ngarequest lagu eta….
    lagu na mani enakeun pisan…

    hatur nuhun sateacana ah….
    mangga

  24. Punten ahk bade nyuhunkeun lagu2 sunda na Doel Sumbang sakantenan sareng lirikna.
    nahanya lagu col blem sareng sumedang teu tiasa di download??

  25. Lagu-lagu Doel Sumbang nya keren banget, euy . . .

    Terima kasih, ya . . .

  26. hoyong lagu “bandung & aiii…” aya teu? nuhun, salam cianjur

  27. pool pisan uy…
    saya ker ditugasken di makasar,maklum urang sunda mah tara pisah jeng kolot jadi we sok inget wae,sono ka bandung uy…

  28. abdi teh gaduh kenangan sareng istri lagu adu baitna kieu : ” Ari cinta keur salira mah .. lir ibarat kaulinan…horeng janji keur salira mah.. lir ibarat ruruhing panah..nu matak nyeri …nu matak peurih.. karasana..ka diri kuring…” dupi eta lagu judulna naon kang? sareng tiasa download teu di web ieu,Salam Tatar sunda, Gemah ripah repeh rapi,gemah ripah loh jinawi.

  29. hoyong laguna doel sumbang nu judulna ” NAHA SALAH” DIANTOS PIZANNNNNNN

  30. mun abdi rek milarian kaset lagu-lagu sunda kang Doel ti zaman baheula nepi ka ayeuna kumaha nyah ? aya anu tiasa masihan informasi ka abdi, sok email ka abdi

  31. reqwes laguna DOEL SUMBANG anu tentang PERSIB BANDUNG….truzzz sareng DOEL SUMBANG anu KANG DADA ROSADA

  32. mang dul abdi urang sunda palai jadi rerencangan mang dul

  33. simkuring palay lagu kank ohang di antos

  34. Pami laguna kang Doel nu jaman bahulea kados Gembrot aya teu..?

  35. hoyong lagu doel sumbang anu judulna “sisi laut pangandaran” sareng rerencanganna anu saalbum,diantos nya……….

  36. aya lagu persib teu anu dibawakeun ku kang doel ??? pami aya abi hoyong ngadownload, margi sesah milari di toko kaset teh geuning..nuhun kang

  37. sampurasun nepangken nami abdi herdi alias mang edun linggih di karawang, pami aya mah abdi teh hoyong di pangmilariankeun lagu-lagu cianjuran kumargi ngagaleuh di toko kaset rada sesah alias langka, hatur nuhun perhatosanana ( E d u n )

  38. assalmualaikum ka dulur sadayana .iye abdi hoyong lagu doel sumbang .judulna
    ( jurig )tea diantos nya. kang doel majuterus hidu sunda .

  39. assalmualaikum,,,,,,…wrb . kang doel sumbang abdi resep ka lagu judul na ( jurig ).
    diantos kang majuterus kang doelsumbang . …… hidup sunda.

  40. lurr cik kaluarkeun album nu 2008 kang doel sumbang na… sono kana lagu anyar na euy. hatur nuhun lah saacana. diaantos update nu enggal na ti kang doel..

  41. reques lagu wina kang lah

  42. Hoyong Laguna Doel Sumbang anu:
    “gerimis turun senja hari
    mengiringi bersatunya hati

    ……. sudah seminggu lebih,, kau dan aku jadi satu,, saling merasa tak bisa hidup tanpamu”

  43. no komen!!!

  44. hoyong laguna doel sumbang anu judul laguna bitch
    ari teu salah mah, anu lirikna aya kata “beureunyi”
    atur nuhun ah..

  45. Kang nyuhunkeun lagu-lagu BARAKATAK, bade album enggal atanapi nu lawas ge teu sawios-wios. punten yeuh…. ngarepotkeun

  46. assalamualaikum, punten sadayana, nepangkeun abdi indra alias a’oboy, kumaha sadayana daramang! nya sok lah dirarame, upami tiasamah mp3na diperlengkap upami bade ngadownload teh rada lengkap……………………… hatur nuhun manggaaaaaaaa. hidup PERSIB pokoknamah………………………………..

  47. hatur nuhun

  48. hoyong lagu album sumedang sadayana. punten ngarepotken hatur nuhun

    sae

  49. Punteun..gaduh lagu doel sumbang anu judulna Katineung teu? Hatur nuhun sateuacanna nya…

  50. bos abi urang sunda pami teu ka abotan abi rekues lagu mang darman


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.